Meer resultaten voor Naaimachine Zwolle

Naaimachine Zwolle
Openingstijden Firma Naaimachinehuis Lantinga Roggenstraat 33 in Zwolle.
Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies voor de doeleinden zoals beschreven in onze privacy en cookieverklaring. Javascript moet ingeschakeld zijn om deze pagina goed te kunnen bekijken. Naar de inhoud van deze pagina. Zondag 3 feb. Wat zoek je? Waar zoek je dit? U bent hier.: Firma Naaimachinehuis Lantinga. Roggenstraat 33 Zwolle.
Naaimachine-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Met een industriële naaimachine repareer jij licht beschadigde werkkleding. Heb je ervaring met een industriële naaimachine en wil jij aan het werk in Helmond. Gesponsord vacature opslaan. Productiemedewerker voor Industriële naaimachine. Just Carpets B.V. Wij zijn op korte termijnop zoek naar versterking in ons team.
Fikse NaaimachinesVerkoop-Reparatie en Onderhoud.
Naast 110 jaar ervaring kunt u bij Fikse Naaimachines rekenen op een jong, enthousiast team en deskundige advisering. Fikse naaimachines staat onder leiding van eigenaar/directeur Rob Fikse. Alle naaimachines kunt u in ons bedrijf uitproberen. Na aankoop geven wij ook instructielessen.
Naaimachine kopen, Naaimachines, Lockmachines, Antieke naaimachines.
Vind naaimachine zwolle op Marktplaats.nl.
Professionele Naaimachine Brother Exedra. Brother exedra e-20 mark ii goed werkend stevige professionele naaimachine voor intensief gebruik. de naaimachine tafel is verlengt, makkelijker om langere textiel mee te bewerken! enkele maanden geleden een onderhoudsbeurt gehad. testen mogelijk in de winkel. Jouw Marktkraam Zwolle. Toyota ECO17CJ naaimachine.
Naailes Echt Sjaan.
Op woensdagavond is de tijd: 18.00u tot 20.00u. De lessen worden gegeven in de winkel aan de Assendorperstraat 111 in Zwolle. Vanaf september 2018 starten er weer nieuwe groepen. Deze zullen tot november/december doorgaan en daarna start weer een lessenserie vanaf januari 2019. Wil je de specifieke data en tijden weten? Neem dan contact met mij op. Maximaal aantal deelnemers per groep: 6. Tevens is er op dinsdagochtend een groep met flexibele data en de mogelijkheid tot het afnemen van enkele lessen. De prijs hiervoor is 1400, per ochtend. 10.00u-12.00u Data hiervoor worden met de groep onderling overlegd. Maximaal aantal deelnemers is 4. Voor de cursus heb je een naaimachine nodig.
Naaimachine Zwolle Naaimachinewinkel op Bedrijvenuitzwolle.nl.
Bedrijven uit Zwolle.nl. bedrijven restaurants hotels links persbericht plaatsen nieuws. Bedrijven Zwolle Naaimachinewinkel Zwolle. Naaimachinewinkel in Zwolle. Bij naaimachinewinkels vindt u naaimachines en borduurmachines van alle bekende merken als Singer, Pfaff, Brother, Janome, Toyota en Anker. Daarnaast kunt u bij naaimachinewinkels terecht voor garen, naaidozen, accessoires zoals voetjes en spoelen en boeken. Naaimachinewinkels organiseren workshops waardoor u het optimaal kunt profiteren van uw naaimachine en uw hobby nog beter kunt uitoefenen.
Naaimachine specialist met meer dan 38 jaar ervaring Eltink Naaimachines.
Kunt u de informatie niet direct online vinden? Bel met ons, vul het contact formulier online in of kom gerust eens langs! Brother Scan Cut. Gratis service pakket. Verzending en Levering. Welk naaivoetje heb ik nodig? Eltink Naaimachines Arnhem Algemene voorwaarden Driven by IQ cms.
Rits in Wie zijn wij?
Beiden zitten ook zo nu en dan achter de naaimachine. De gezamenlijke passie voor handwerken werd in 2011 omgezet in een klein bedrijf. Met dit bedrijf, Thuis bij Buur, gaven wij diverse haak-workshops en stonden wij op verschillende markten, waaronder de HH-Markt in Hengelo en Die zijn Leuk in Groningen. Het verkopen van wol en handwerkartikelen in combinatie met onze creativiteit smaakte als snel naar meer. Toen wij de mogelijkheid kregen om Rits in over te nemen, hebben wij deze met beide handen gegrepen. Dit was voor ons dé kans om onze droom te realiseren. Ook na de overname is het assortiment van Rits in bijna ongewijzigd gebleven. We zij alleen gestopt met de verkoop van feestkleding en artikelen. Natuurlijk kunnen wij je wel blijven adviseren over de talloze mogelijkheden om je kleding een feestelijk tintje te geven en op te leuken. Daarnaast hebben wij het assortiment uitgebreidt met nieuwe én tweedehands naaimachines en een onderhoud/reparatie service voor naai en lockmachines in samenwerking met Dinie Kleine Naaimachines. Gelegen aan de gezellige Assendorperstraat in Zwolle opende Rits in bijna 40 jaar geleden haar deuren.
Dé Specialist in Naaimachines Huissteden Barneveld.
Een fijne winkel met goede service, maar ook heel tevreden over de webshop, De bestelling mooie verzorgd en snel verzonden. De volgende dag al in huis! Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment. Reparatie service met eigen werkplaats.

Contacteer ons